Hvem er vi?

Hos HS El-Service lægger vi stor vægt på service, kvalitet og at tingene er i orden, når vi er færdige med en opgave. Vi yder en hurtig service, da vi ved, at det er vigtigt for kunderne, hurtig at være kørende igen.

Vi kører ud til vores kunder både i erhverv og privat regi. Har du en opgave i Jylland, så er vi på pletten som din elektriker.

Heldigvis har vi lige netop den nødvendige ekspertise og knowhow i virksomheden, som kan få dit projekt op at stå. Vi hjælper gerne med rådgivningen fra start til slut, og da vi med vores erfaring har 100% styr på hele processen.

Vores fokus ligger på det elektriske arbejde indenfor belysningsanlæg, data installationer, service og vedligehold,  nybyg og renovering samt meget mere. Kontakt os i dag og beskriv din opgave, så vil vi sammen finde en løsning.

Vi er en veletableret virksomhed med speciale indenfor el. Vi kan tilbyde et stort udvalg af services i høj kvalitet. Hos HS El-Service yder vi gerne en ekstra indsats, hvis det er det, der kræves for at komme i mål, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

1