El installationer til til- og nybyg i Horsens og Vejle omegn

Står du og mangler en kvalitetsbevidst elektriker til at stå for el installationerne til dit nybyg?

Så tag HS El-Service med på råd. Med vores mange års erfaring og massevis af glade og tilfredse kunder i Horsens og Vejle omegn, så kan vi med garanti også varetage dine el installationer i dit nybyg.

Så søger du en kvalitetsbevidst elektriker i Horsens eller Vejen omegn til at stå for dine el installationer til dit nybyg, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os og hør mere

Nybyg og el installationer

For mange er det ikke el installationen, der ligger øverst på listen, når man står og skal lave nybyg. Ofte ligger fokus langt mere på hvilke typer mursten der skal bruges eller hvordan de forskellige rum i bygningen skal se ud eller benyttes som. Dette er en klassisk fejl, da el-planen og el installationen faktisk er nogle af de elementer, som er vigtigst når det kommer til nybyg.

Det bedste tidspunkt at planlægge el-planen til sit nybyg er faktisk før man overhovedet begynder selve byggeprojektet. Det er en helt klar fordel at få styr på dette helt fra start. El installationen er grundlæggende for, at man kan få lys og varme i sin bolig. Det er derfor vigtig, at den er både robust og sikker. I led med nybyg anbefaler vi derfor, at man får styr på denne del tidligt i planlægningsfasen af sit projekt med nybyg. 

Lad os stå for el installationen til dit nybyg

Hos HS El-Service står vi klar til at hjælpe med planlægningen af el installationen, så vi sammen kan finde frem til den mest sikre og optimale løsning til dit projekt. Vi kan varetage enhver opgave med el installationer i led med nybyg, og vi sørger altid for, at du får den helt rigtige løsning. Vi har den nødvendige ekspertise og knowhow i virksomheden, som kan få dit projekt op at stå. 

Kontakt os og få et godt tilbud på el installationer til nybyg

Hvad end du har brug for råd og vejledning til din el installation i led med dit nybyg, eller du blot ønsker et uforpligtende tilbud på netop din opgave, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 27 27 01 20 eller sende og en mail på info@hsel-service.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!