Står du og mangler en dygtig elektriker der kan hjælpe dig med el service i Horsens eller Vejle omegn? Så kan vi hjælpe dig med en bred vifte af kompetencer grundet vores erfaring i branchen. Hos HS EL Service hjælper vi med både stor og små opgaver. Uanset om du skal bruge vores hjælp til nye el installationer eller renovering af gamle installationer, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

El service for virksomheder og private

Vi tilbyder el service til både den private sektor og erhvervskunder. Står du og skal have installeret eller serviceret et sikkerhedssystem til din virksomheden eller tjekket el installationerne i din bolig, står vi klar til at hjælpe med begge udfordringer. Der er ikke en servicerings opgave vi ikke er komfortable med, grundet vores erfaring.

Kontakt os i dag

Hurtigt og effektiv el service

Som elektrikere bygger vi virksomheden på tilfredse og glade kunder. Vores kunder elsker os fordi vi er punktlige og pålidelige når det kommer til vores aftaler og arbejde. Når vi udfører el servicer for vores kunder går vi meget op i at udføre arbejdet så hurtigt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet. Vores erfaring er at hurtig og effektiv service skaber glade kunder. Så står du og mangler en elektriker der kan hjælpe dig med dine el installationer så tøv ikke med at tage fat i os.

Få et uforpligtende tilbud på el service

Da el service er et meget bredt begreb og indebærer en bred vifte af forskellige opgaver og ydelser kan det være svært at definere en specifik pris for arbejdet før vi kender opgavens omfang. Derfor tager vi altid en samtale med kunden og kan tilbyde et gratis besøg så vi kan få et overblik over opgavens størrelse. På den måde får du en rimelig pris der passer lige præcis til din opgave.

Kontakt os i dag på telefon 27 27 01 20. Du kan også skrive til os via kontaktformularen eller vores e-mail info@hsel-service.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.