El installationer udført af professionelle elektrikere

Har du brug for hjælp til dine el installationer?

Så kan vi hos HS El-Service være behjælpelige. Med vores mange års erfaring og massevis af glade og tilfredse kunder i Horsens og Vejle omegn, så kan vi med garanti også varetage dine el installationer. Ingen opgave er for stor eller for lille. Det kan derfor betale sig at tage os med på råd.

Så søger du en kvalitetsbevidst elektriker i Horsens eller Vejen omegn til at stå for dine el installationer, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

Kontakt os og hør mere

Vi udfører en lang række el installationer

Vi er din ideelle samarbejdspartner når det kommer til el installationer. Vi kan være behjælpelige med en lang række opgaver, og vi er sikre på, at vi også kan varetage opgaven med netop din el installation. Vi kan bl.a. være behjælpelige med el installationer som:

  • Belysning
  • Data installationer
  • Service og vedligehold
  • El installationer i led med til- og nybyg
  • El installationer i led med renovering

Står du med en opgave, som ikke står på listen for oven, så tøv ikke med at kontakte os alligevel. Vi er sikre på, at vi også kan varetage netop din opgave. Vores mål er altid, at vores kunder ender med fuld tilfredshed, samt at skabe tryghed omkring vores el installationer. Kundens tilfredshed er vores tilfredshed.

Du er derfor garanteret, at når du indgår et samarbejde med os, så udføres der el-arbejde af højeste kvalitet med kundens behov og ønsker i højsædet. Du er også sikker på, at alt vores arbejde med diverse el installationer bliver udført efter de gældende lovkrav på området. Ydermere har vi også stor fokus på energibesparing, så du i sidste ende kan spare penge.

Kontakt os og få et godt tilbud på dine el installationer

Hvad end du har brug for råd og vejledning til dine el installationer, eller du blot ønsker et uforpligtende tilbud på netop din opgave, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 27 27 01 20 eller sende og en mail på info@hsel-service.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig