Belysning i Horsens og Vejle omegn

Har du brug for hjælp til at skabe den helt rigtige belysning?

Så kan vi hos HS El-Service hjælpe dig. Med vores mange års erfaring og massevis af glade og tilfredse kunder i Horsens og Vejle omegn, så kan vi med garanti også stå for din belysning. Uanset om der er tale om belysning på badeværelset, stuen, køkkenet eller noget helt fjerde, så kan det betale sig at tage os med på råd.

Så søger du en kvalitetsbevidst elektriker i Horsens eller Vejen omegn til at stå for din belysning, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

Kontakt os og hør mere

Få den helt rigtige belysning

Når vi laver belysning for vores kunder, gør vi det altid ud fra målet om optimale lysforhold. Dette gør sig gældende uanset om der er tale om belysning til arbejdspladsen eller i boligen. Belysningen er altafgørende for, at man føler sig tilrette i et rum. Hvis lyset fra lamperne f.eks. er for skarpt eller hvis lamperne giver et mere gulligt skær end det giver naturligt lys, så kan det være ubehageligt at opholde sig i lokalet. 

Det er en klar forudsætning, at hvis man ønsker et produktivt arbejdsliv, samt et hyggeligt og behageligt hjemmeliv, så skal belysningen være korrekt installeret. Det er derfor vigtigt, at man vælger den rette og mest optimale belysning til hvert rum. Det lys, som er mest optimale i stuen, er nødvendigvis det mest optimale på badeværelset. 

Du kan med fordel drage nytte af vores høje ekspertise. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til de helt rigtige pærer, så du kan få den helt rigtige belysning, samt minimere det årlige energiforbrug. 

Vi kan også stå for udendørs belysning

Ligesom det er vigtigt, at belysningen indendørs er optimal, så er det mindst lige så vigtigt at belysningen udendørs er optimal. Det er en klar fordel at have mulighed for at tænde for belysning udenfor. På den måde undgår man f.eks. at skulle famle i mørket, hvis man en dag kommer sent hjem. 

Man kan også få lys på en boligs face, ved hoveddøren eller langs havegangen og indkørslen. Med udendørs belysning undgår man også at skulle medbringe en lommelygte, hvis man f.eks. skal hente brænde på en kold vinteraften.

Kontakt os og få et godt tilbud på belysning

Hvad end du har brug for råd og vejledning til at få den mest optimale belysning, eller du blot ønsker et uforpligtende tilbud på netop din opgave, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 27 27 01 20 eller sende og en mail på info@hsel-service.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!